пʼятницю, 27 листопада 2020 р.

Танцювальний конкурс для учнів початкової школи

     З 9 по 30 листопада 2020р. ЮНІСЕФ Україна проводить танцювальний конкурс між 1-4 класами #здоровотанцюю. У формі захопливої гри-танцю, де кожен рух – це правило гігієни та безпечного поводження в умовах пандемії, діти ефективно засвоять прості правила, що бережуть життя.

     До участі у конкурсі долучилися учні 2-4 класів нашого Середнянського ОЗЗСО

     Вони захопливо вивчали та виконували рухи під запальну музику відповідно до тематики, було знято та змонтовано відео. Діти отримали величезне задоволення, а також добре засвоїли в ігровій формі прості правила гігієни та безпечного поводження в умовах пандемії. Надіємось, це відео буде пропагувати вищезазначені правили для всіх діток.
     Дякуємо учителю хореографії Ерделі-Сембер С.С. за втілену ідею, чудові емоції для дітей та педагогу-організатору Бадзьо Г.С. за зйомку та монтаж відео.
     Переможця визначить рандомайзер. Усього буде дев’ять щасливчиків: ТОП-3 у кожній соціальній мережі – Facebook, Instagram та TikTok.
      Віримо, що креативність, помножена на мегаджоулі дитячої енергії та вчительську любов, здатна подолати будь-які випробування!
     Бережіть себе та будьте здорові!

 

Відео можна переглянути за посиланням:

Противірусний челендж у Середнянському ОЗЗСО #здоровотанцюю 

 




Немає коментарів:

Дописати коментар