четвер, 31 грудня 2020 р.

Участь у польсько-українському освітньому проєкті

      З червня 2020 року брала участь у польсько-українському освітньому проєкті „Барви навчання – застосування сучасних методів навчання в українській початковій школі”, який виконує Польське товариство педагогів та аніматорів KLANZA (м. Люблін, Польща) та ЛМГО „Центр освітньої політики” (м. Львів, Україна).

     У  рамках цього проєкту, упродовж червня - вересня, пройшла курси навчання за програмою підвищення кваліфікації для учителів початкової школи „Барви навчання – застосування сучасних методів навчання в українській початковій школі” (30 год).

Розробники програми: ЛМГО «Центр освітньої політики» (м. Львів, Україна) та Польське товариство педагогів та аніматорів KLANZA (м. Люблін, Польща)

Метою було: підвищити фахові компетентності учителів початкових класів щодо впровадження інтерактивних методів навчання в початковій школі (гейміфікація, «скетчнотінг», кодування, декодування інформації використання фольклору).

Напрям: інтерактивні методи навчання.

Програма курсу охоплювала такі теми:

1. Природнича освіта – 5  год.

2. Математична освіта з елементами кодування – 5  год.

3. Натхненні фольклором – передавання культурних надбань країни у навчання учнів – 5  год.

4. Мовна освіта на основі методичних порадників «Навчаємось граючи» – 5  год.

5. Розвиток візуального мислення – 10 год.

     У результаті підвищення кваліфікації були розвинуті такі компетентності: мовно-комунікативна, предметна, інформаційно-цифрова, психологічна, емоційно-етична, педагогічного партнерства, інклюзивна, прогностична, організаційна.

     Щиро дякую організаторам (Олег Процак та Ева Ноґа) та тренерам (Люцина Бзовська та Аґата Якушко-Собоцька) за нові знання, цікавий досвід!!! 


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар